Leleplező 2018. tavaszi száma KIBŐVÍTETT ELŐZETES

Kedves Olvasóink! KIBŐVÍTETT ELŐZETESSEL invitáljuk Önöket az év negyedik Leleplezőjének világába, mely március 18-án már kapható lesz a Relay és Inmedio újságárusoknál!

Reméljük, hogy elnyeri tetszésüket az új lapszám!

A LEGFRISSEBB SZÁM ELŐZETES:

Leleplező 2017. decemberi KIBŐVÍTETT ELŐZETES

Rendelje meg a Leleplező magazin előfizetését egy évre!


A LELEPLEZŐ KÖNYVÚJSÁG 2018- évi ELŐFIZETÉSI DÍJA 1 ÉVRE
7.960 Ft HELYETT CSAK 7.000 Ft Plusz 4x 970 Ft postaköltség = 3.880 (expressz, ajánlva adjuk fel) az összesen 10 880ft
FIZETENDŐ: 10.880 Ft

FIZETÉSI MÓD - KÁRTYÁS FIZETÉS:

FRISS CIKKEINK:

Egy televíziós újságírót New Yorkba küldenek, ahol belügyi hírszerző és jól fizetett sajtóhivatalnok lesz az ENSZ Titkárságán. Dr. Ilkei Csaba tudományos kutató sorozata I.- XII. részében rádiósok, televíziósok, újságírók, szerkesztők, sajtómunkások és az állambiztonsági szervek titkos együttműködéséről írt.

Dr. Drábik János: Feltárjuk a trianoni gazemberségek hátterét. A Szovjetunió a cseh árulásoknak köszönheti a létét. Moszkvától Prágáig érhetett volna a sor, Leninnel, Sztálinal az élen, ha megköszönik. SOK MAGYART GYILKOLTAK LE!!!

Az Új Selyemút - 65 országot és 4,4 milliárd embert köt össze.
Tavaly kínai vállalatok 8158 szerződést írtak alá 61 országban, 150 milliárd dollár értékben.

A Kiválasztottak új központja Kína lesz.
A híres közel-keleti nép elitjei átveszik Kínát, cserébe bátran odaadják az omladozó nyugati hatalmukat ezért a sokkal nagyobb uralmi eszközért a világ
felett.

Erősen úgy tűnik, a kínai pénzügyi rendszer fokozatos nyitásával a nemzetközi pénzvilág felé, megtoldva azt a kínai, különösen pénzügyi vállalatokban a...

TALLÓZÓ RÉGEBBI LAPSZÁMAINKBÓL

Mit tesz egy ember, aki műveletlen, érvei nincsenek, de tetteihez vitathatatlan indokokra van szüksége? Egy ilyen ember azt állítja, hogy Allah akarata szerint cselekszik. Ehhez az szükséges, hogy környezetét is tudatlanságban tartsa. Fel sem vetődhet senkiben a gyanú, hogy Allah bármit máshogy akar, például Allah megbocsájt, vagy szeret!

Akarva-akaratlanul is széles körű nemzetközi összefogás jött létre, hogy feltárja Soros György magyar származású milliárdos legkellemetlenebb szennyesét, az eltitkolni próbált náci múltját. Ebből már mi sem maradhattunk ki az igazság feltárása érdekében.

ŐSSEJT NÖVELŐ KAPSZULA: OLIMPIQ SXC 250%

Újabb Magyar kutatás eredménye. Már Magyarországon is elérhető!

Őssejtszaporítás:

- rizikómentes
- természetes alapanyag
- bárki számára elérhető

Minél több az őssejt a szervezetben,annál jobb az egészségi állapotunk.
Az őssejtszám növelésével rávesszük a szervezetünket, hogy saját magát regenerálja. Az őssejtek nem gyógyítanak! A szervezet saját maga tudja kijavítani a hibáit.

Az őssejtek az elpusztult sejteket kicserélik, a hibás sejteket kijavítják.

MAGYAR KUTATÁS, MAGYAR GYÁRTMÁNY!

A felvételen Dr. Szabó László hatóanyag szakértő beszél a zseniális felfedezésről:

AZ OLIMPIQ SXC: Elősegíti a csontvelőkben az őssejtek képződését és mobilizálását. Ezáltal a többletként jelentkező őssejtek gyorsabban és alaposabban szöveti megújulást képesek biztosítani a szerveink számára.

A szervezetünkben lévő NADH molekulák mennyisége határozza meg azt, hogy mennyi erőnk van, milyen a koncentrációs kapacitásuk. "Ha a testben hiányzik a NADH, az olyan, mintha egy autóból kifogyna a benzin.

Napjaink őssejt kutatásának egyik legfontosabb kérdése a felnőtt őssejtek többszörözése. Ha rá tudjuk venni a szervezetünket arra, hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor a szervezetünk saját maga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat.
Minél több őssejt van jelen a vérben, annál jobb az egészségi állapot.

VIDEO:  Őssejt terápia

műtét nélkül, természetes úton