ORGON ENERGIÁVAL A CHEMTRAIL, A HAARP ELLEN

2017.12.14
Dr.Wilchelm Reich
Dr.Wilchelm Reich

Dr.Wilchelm Reich (1897-1957), honfitársunkként az Osztrák-Magyar Monarchiában született, pszichiáter, pszichoanalitikus, egy ideig Freud munkatársa volt.

Az emberi szexualitás tanulmányozása közben fedezte fel azt a különös energiát, ami az orgazmus során szabadul fel, koncentráltan.

A továbbiakban ennek az energia-forma kutatásának - amit orgon energiának nevezett el, - szentelte munkásságát.

ORGON ENERGIÁVAL A CHEMTRAIL, A HAARP ÉS A RADIAOKTÍV SUGÁRZÁSOK ELLEN

Az orgon energia lényegében a negatív entrópia elve, egyfajta teremtő erő, amit Franz Mesmer animális magnetizmusnak, Carl Reidenbach "ódai erőnek", Henri Bergson pedig "életerőnek" nevezett. Az orgon energia súlytalan, mindenséget átható "anyag", mintegy fénygerjesztő éter, de inkább egy élő energiáról van szó, nem pedig élettelen anyagról. Elméletileg minden létező szinten képes organizmusok teremtésére, a legkisebb mikroszkopikus egységektől (bionok), a makroszkopikus szerkezetekig, mint a különböző szervezetek, felhők, vagy akár galaxisok.

Ismerve ezeket a tulajdonságokat, képesek vagyunk ezt az erőt összegyűjteni, s szándékunk által irányítani.

Az orgonit egy házilag is elkészíthető energiaátalakító eszköz. A környezetünkben előforduló káros mikrohullámokat, elektromos kisugárzásokat, adótoronyból származó természetellenes, egészségre ártalmas energiákat életerő energiává alakítja át. Az orgonit nem merül ki, és örökké használható.

Az ORGON energia jellemzői:

Mindenen áthatol, mindben, mindenhol jelen van, alapja minden létezőnek. Állandó mozgásban van, erősen vonzódik a szerves anyagokhoz, a vízhez, a szilícium dioxidokhoz (hegyikristály). A fémek vonzzák és egyben taszítják. Mint a fény tükrözhető, optikai eszközökkel manipulálható, színe kék, polarizált.

Forrása a Nap, kapcsolatban van a mágnesességgel, geometriai formákon keresztül terjed. Emberekre gyakorolt hatása - nyugalom, kiegyensúlyozottság, életöröm, egészség, öntudat, kreativitás. Gondolattal irányítható.

Csőr Gábor az Orgon energiával több évtizede dolgozik, mitöbb, gyártja az Orgonitokat, melyek nem csak csodálatos ízlésvilágot tükröznek, de visszanyúlnak az Ősi tudást jelképező formákig, teremtő ábrákig.

Csőr Gábor az "életenergiát" harcművészként is jól ismeri, például a Chi-kung gyakorlatai az életerők "igába hajtása" által, miközben a lelket és az egészséget is helyreállítja. Ez úttal azonban mint az orgon energia alkalmazója, az Orgonit-OM termékek készítője nyilatkozik lapunknak.

 Sokan ismerik már az orgon enegiát, kevesebben tudják azonban, hogy a HAARP és a veszélyes vegyi csíkok (chemtrail) ellen is lehet védekezni vele. Dr. Wilchelm Reich kutatásai során a radiaktivitás közömbösítése ellen is alkalmazta az orgonitot. Megkérdeztük tehát Csőr Gábort, hogy az orgon energia közismert hatásain kívül, mire lehet még használni az orgonitokat?


- Az első tapasztalatom, amit megfigyeltem a telefonos és a monitorvédőre gyakorolt hatása volt.

A telefonos felragasztása óta nem érzem a nyomást a mellemen, ha a zakóm díszzsebébe teszem a telefonom.

A monitorvédő lehetővé tette a folyamatos internethasználatot, mert előtte nem bírtam 15 percnél tovább nézni a leveleimet, annyira égette a szemem. A talizmánom pedig egy nyugodt érzést adott.


Orogon generátorral lehet védekezni a vegyi csíkok ( Chemtrail) ellen?

Chem-buster, Orgonit
Chem-buster, Orgonit


- A Chemtrail ellen használt Chembuster vagy vegyicsík - vadász, lényegében egy felturbózott orgon generátor.

"Működési elve" az orgon energia áramoltatása nagy térben, akár több kilométeren átívelve.- Ez a mesterséges felhő kialakítást akadályozza, főleg a nano technológiával szétspriccelt anyagokat, Pl alumínium, amivel a repülők hatékonyabb üzemanyag égetését is igyekeznek javítani, de jól használható a "fém" felhő HAARP frekvenciák precíz célba juttatására.

Saját tapasztalatom nincs a radioaktív sugárzás orgon generátorral való csökkentésében, bár olvastam kísérletekről, de a napi gyakorlatban nem találkoztam vele.

- Az én sztorim az első cemtrail busterrel, hogy már vagy egy hónapja nem láttunk, anno novemberben, napot és a mikor kitettem kb. fél óra múlva felettünk, egy kör alakban, kitisztult az égbolt és ott volt a nap. Mellékesen a növényzetre is kedvező hatással van, bár kevés visszajelzés érkezik, sajnos. Ami a kedvező hatását bizonyítja, a vásárlói kör, a visszatérő és növekvő érdeklődés az internetes vásárlásnál is.

Az orgon energia negatív oldala a DOR energia. Mivel lehet elérni, és mivel lehet átalakítani jó orgon energiává?

- W. Reich egyik legátütőbb erejű felfedezése, amit az oranur kísérlet során tapasztalt meg, az életerő másik arca, a pusztulást hordozó DOR energia. A DOR Deadly Orgone Energy a halálos energia, mely meg öli lelassítja az életenergia áramlását. A rövidítés az angol szavakból alkotott betűszó. Ezek a káros földsugárzások, az elektroszmog, egyéb sugárzások hatása az élet energiára, ezek "eredménye". Célunk ezen (DOR) energia visszaállítása a normális, élet erőt közvetítő POR (Pozitív Orgone Eenergy) áramlássá.

A Chi-Kung gyakorlatok végzésével vagyunk képesek helyreállítani szervezetünkben, de sajnos a gyakorlat bizonyította, hogy egy erőteljes és folyamatos káros sugárzásnak kitett szervezet a chi-kung rendszeres gyakorlása mellett is károsodik. Hisz maga Karl Welz, aki jógaoktató is volt többek között, ezért kereste a segítő megoldást s találta meg az orgonittal.

SB generátor - orgon energia
SB generátor - orgon energia

Mi az az SB generátor, és mire használható?

- Az SBG a Super Brain Generátor rövidítése. Ez egy 15 Hz-re beállított frekvencia generátor, bekapcsolva erősíti és kiegészíti az orgonit hatását. Az agy ébrenléti állapotának hullámhosszára van beállítva, Feladata a külső káros sugárzások, HAARP, alacsonyfrekvenciás vivőhullámokra ültetett érzelmi frekvenciák behatolásának megakadályozása, ezt teszi a saját kisugárzásával, életenergia felerősítő képességével.

- Ezen kívül még a gyakorlati haszna adott esetben fájdalomcsillapítás, gyulladások esetén kezelve a kérdéses területet, de simán frissítő hatás, s nem utolsó sorban a földsugárzásokat és az elektroszmogot is kezeli, mivel orgon generátor is egyben. ez egy 15 Hz-re beállított frekvencia generátor, bekapcsolva erősíti és kiegészíti az orgonit hatását.

A világhálon elég sok leírást, videót találtam, melyek az orgonit készítést mutatják be. Gyakorlatilag bárki készíthet orgonitot?

- Az orgonit anyaga és neve egy szabadalom, amit Welz jelentett be, tehát illik betartani az ide vonatkozó szabályokat. Nem minden orgonit ami műgyantából van, és a műgyantán kívül szerves anyag nem lehet az orgonitban (virág, 3D műanyag minták, stb), nem minden ásvány alkalmas a feladatra. A jelképek csak akkor működnek, ha megvan az orgonittal a rezonancia harmónia. Nem kell imádkozni a működéhez, csak orgonitot kell készíteni.

Mint tudjuk, a legtöbb vezeték nélküli elektronikai eszköz 2,4 GHz frekvenciájú mikrohullámú sugárzással működik, pl. a Bluetooth technológiára épülő eszközök. Ez a frekvencia különösen káros az emberi testre, mivel a vízmolekulák ezen a frekvencián rezonálnak, és a sugárzás energiáját hővé alakítják át. Ezért melegszik fel az étel a mikrohullámú sütőben. A tányér nem, mivel nem tartalmaz vízmolekulákat, az emberi test viszont annál többet.

Tehát erősen ajánlott otthonunkban és munkahelyeinek tudatosan védekezni a káros sugárzások ellen. Ebben segíthet Önnek is, ha minél előbb - akár karácsonyi ajándékként -, beszerez néhány orgonitot.

További hasznos tudnivalókat a https://www.moontiger.eoldal.hu honlapon talál. Csőr Gábor elérhetősége: Telefonszám: +36 20 3290795, Email: taichikertvaros@gmail.com

Csőr Gábor elérhetősége: Telefonszám: +36 20 3290795, Email: taichikertvaros@gmail.com

Hogy megértsük, milyen fantasztikus eszköz van a kezünkben, ahhoz meg kell ismerjük azt is, hogy milyen támadásokkal kell minden nap szembenéznie az emberiségnek.

A HARP energia mellett most egy új energiát is bemutatunk, az úgynevezett chemtrailt - magyarul kémiai csík-, amely nap, mint nap bombázza életünket. Ez egy olyan fajta vegyi fegyver, amit állítólag azért használnak, hogy az ózonsugárzást visszaverje, ugyanakkor alumíniumot, báriumot és mindenféle mikro szálas szemcséket tartalmaz, amelyek közvetlenül beépülnek az emberek szervezetébe, és mérgezést okozhat.

Hogy milyen módon lehet ezt az orgonit készülékkel kikompenzálni, a fenti VNTV adásban erről beszél Csőr Gábor Jakab Istvánnal.