FEMA-táborok Magyarországon?

2017.12.04

Tőke Péter:

Kiket gyűjt be és ,,nevel át" az első magyar ,,USA-FEMA-szükség állapot"-tábor? A migránsok kiírtása ijesztgetés!

Eljárást kell indítani minden felelős ellen! Tíz pont a lakosság megvédésére

Magyarországon is épült egy, vagy két amerikai tipúsú FEMA szükségállapot-tábor? Ha igen, a válasz, akkor ezek állítólag lényegesen eltérnek amerikai rokonaiktól, mert egyben megsemmisítő közpotok is lesznek. Az elsőszámút, ha igaz, Palotán a város lakóinak szeme előtt hozták létre. Ez a létesítmény olyan jól álcázott, hogy nem tűnt fel a kerület lakóinak. Kisebb helyi körökben elterjedt ugyan, hogy sokféle módon védik, biztos valamiféle börtön lesz, embereket őríznek majd benne. Egy szemétégetőműben, vagy mellett? Talán ezért is nevezték el maguk közt ,,haláltábornak". Fogalmuk sem volt arról, mennyire ráhibáztak, mivel az óriáskéményes üzem feltehetőn nemcsak szemét és hulladékégető lesz, hanem genetikai (emberi holttest) megsemmisítő is?

Ezzel a a Vajó Sándor kollégánk által már kiszivárogtatott anyaggal mi is foglalkozunk, mert itt sokkal többről van szó, ugyanakkor a rendelkezésre álló tények kevesek, elfogadható dokumentum nincs a hitelt érdemlő bizonyításhoz. Egyebek közt terjed egy aljas félrevezetés, miszerint szükségállapot idején a lázadó, magyar hatóságokra támadó, elmenni nem akaró, országrészeket elfoglaló és terrort is alkalmazó migránsokat Palotán megsemmisítenék.

E megalapozatlan híreszteléssel feltehetően a migránsokra csak rá akarnak ijeszteni, hogy pucoljanak el innen mint az a sebes s... dervis... De akkor is csírájában el kell fojtani. Valójában - ez még a FEMA-tábornál is elképesztőbb hazug feltételezés. Ám közelebb áll az igazsághoz, ha a liberálisok és a szuperszabadság-demokraták oldaláról nézzük, s főleg az ő patrónusaik, pénzelőik és szellemi támogatóik állnak mögötte, akkor, ha eljön az ő idejük, akkor a kellemetlen, a lázadó, az Európának és az USA-nak is ellenálló nemzeti magyarokat irtanák ki. Legalábbis akkor, ha a Palotai Mű valamilyen szinten tényleg izraeli projekt, vagy -az is nagy baj - ha az ő kezelésükben van. Csakhogy ezt kétlem. Az, hogy a helyszínen izraelita szakemberek, filmesek, ,,szemetesek" meg fegyveres őrök is téblábolnak semmit se bizonyít. De erre később még térjünk vissza.

Nézzük, milyen források állnak rendelkezésre?:

Haláltábor hazánkban:

https://www.youtube.com/watch?v=AEhH3S4kOQs

Álcázott koncentrációs és megsemmisítő komplexum a főváros határában!:

https://viszavzsodor.blogspot.hu/2015/07/rakospalotai-halaltabor.html

A többi, akárcsak Vajó Sándoré, ugyanaz a forrás, mintha egyazon személy, a kiszivárogtató írta volna valamennyit. Az is érdekes, hogy valamennyi anyag a nácik mintájára haláltáboroknak nevezi mind a hazai, mind az amerikai FEMA táborokat. Meglepett, hogy a kutatás során egyetlen nyomtatott sajtóbeli anyagot sem találtam, a mértéktartó internetes médiában is csak egyet. Ez is rövid, poénkodó és a komolyabb dolgokról inkább hallatni kívánó rövid tudósítás. Nem sok értéke lenne, ha nem kapcsolódna hozzá egy sokat eláruló fotó is. Ime:

STADIONOK EDDIG CIRKA 200 MILLIÁRDÉRT!

A "stadion"pontosabban a PANCHO FEMA tábor tetején lévő KATONAI párkány, körgyűrűben halad körül a stadion legmagasabb pontján. Kiváló MEGFIGYELŐ és KATONAI LŐTORONY funkciót tölt be. A honvédek, kommandósok és mesterlövészek számára ideális KILÖVÉSI LEHETŐSÉGET biztosít az ellenállókkal szemben, akik védtelenek lent az " aréna " közepén! A párkány kiválóan alkalmas KATONAI, TITKOSSZOLGÁLATI eszközök telepítésére. A megfigyelő rendszereken túl lehetőséget nyujt ELEKTROMÁGNESES RÁDIÓ HULLÁMOK általi technológiákat telepítésére az ARÉNA közepében összegyűjtött emberek ellen! Aki ide bekerül, és az ajtó rázáródik, az onnan már élve ki nem jut. (Ez persze csak amolyan hetvenkedő, túlzó hencegés, hiszen sehol sincs krematórium, legalábbis ennek létét nem igazolja semmilyen, jókora kémény sem).

Megkukultak a felcsútiak a csodastadiontól.

"Mintha Makovecz Imre tervezte volna" - szólal meg egy foci ellen beoltott fotós kolléga, aki tökéletesen ráhibázott, hiszen a 2011-ben elhunyt Kos-suth-díjas magyar építész kezdte el megrajzolni a Puskás Akadé-mia Pancho Aréna terveit még 2005-ben, a halála után pedig tanítványa, Dobrosi Tamás folytatta az épület megtervezését.

(Talán a pályán) Felrúgták Orbán Viktort, de ő felpattant:

"Imádom a focit, de itt aztán semmi szükség nincs erre a stadionra. Bármelyik nagyvárosnál, mondjuk Székesfehérvár vagy Kaposvár mellett is el tudtam volna képzelni, de itt, ezen a lepusztult környéken nem sok értelmét látom. Persze, tudjuk, hogy miért ide épült" - mondta (sokat sejtetően) a miniszerelnök(Origó).

Orbán Viktor tehát tudja, mi és az olvasóink viszont nem tudjuk. Szomorú, hogy sokaknak csak ebből az egyetlen forrásból kell kiindulniuk. Ez is arra ösztönöz, foglalkozzunk a témával komolyabban, hogy a magyar lakosság többet megtudjon erről a felháborító programról.

Máris megszámlálhatatlan kérdés vetődik fel:

Ha tényleg jogállam vagyunk, akkor milyen egyezmény kényszerít bennünket arra, hogy a normál amerikai szükségállapot táborok helyett megsemmisítőeket építsünk? Ki írta alá magyar részről az ezzel kapcsolatos titkos megállapodást? Kiket akarnak itt megsemmisíteni? Az EU többi országában is vannak, lesznek ilyen táborok? Mit keresnek Rákospalotán az izraeliek? A magyar kormánynak is rendelkezésére áll-e az itteni ,,óriási" elhelyező kapacitás, vagy ez csak az izraeliek kompetenciája. Például, ha a hozzánk egyre durvábban behatoló és pofátlanul követelőző honfoglaló migránsok száma meghaladja a kétszázezret, s már elhelyezhetetlenek, kaphatnak-e itt a visszatoloncolandók átmeneti szállást? Milyen szinten segít bennünket ebben az USA, hiszen ők a FEMA táborok nagymesterei? (...)

(A teljes cikk a Leleplező 2015/3, őszi számában olvasható.)