DRÁBIK JÁNOS: A nők megerőszakolása nem lesz bűn!

2017.12.04

Dr. Drábik János: Franciaországban, Svédországban és Németországban a nemi erőszak csak 'kulturális félreértés'. Az őshonos európaiaknak ehhez alkalmazkodniuk kell

Franciaország, Svédország és Németország több más európai országgal együtt gyors léptekben halad afelé, hogy legalizálja a beözönlött migránsok által elkövetett nemi erőszakot, arra hivatkozva, hogy itt csak kulturális meg-nem-értésről van szó. Egyre nő azoknak a száma a 2015-ös migránsinváziót követően, akik az érvényes jogszabályok szerint nemi erőszakot követtek el, de megúszták a felelősségre vonást. Az elkövetők azért nem kerülnek állítólag felelősségre vonásra, mert ők kulturálisan nem értik a nemi erőszakot tiltó nyugati törvényeket és állítólag még azt sem értik, amikor az áldozat azt mondja, hogy nem.

Tényként állapíthatjuk meg, hogy a felsorolt országoknak a bűnüldöző hatóságai túlságosan is elnézőek a nemi erőszakot elkövetőkkel szemben és az áldozatok rendszeresen nem részesülnek megfelelő védelemben a hatóságoktól. Ez gyakorlatilag - de facto - a nemi erőszak legalizálását jelenti.

Németországban 2017 elején egy bíró felmentett egy török kábítószer kereskedőt az erőszakos nemi közösülés vádja alól, noha azt is kijelentette, hogy ő a 23 éves áldozat valamennyi állítását hitelesnek találta. A bíró szerint azonban az, amit az áldozat úgy élt át, hogy erőszakos nemi közösülés, amelynek részét képezte többek között az is, hogy az ágy tartóoszlopai közé szorították az áldozat fejét, amikor kétségbeesve kiáltozta, hogy nem! Az ilyen helyzetek - a bíró szerint - a Törökországban létező helyi szokásoknak megfelelően úgynevezett "heves, viharos, zabolátlan szexnek" számítanak. Ez az ottani szexuális kultúrának a része. A Märkische Allegemeine című lap beszámolója szerint az ügyész elismerte, hogy súlyos sérelmet okozott az áldozat számára a vádlott felmentése. Ugyanakkor nem lehetett más ítéletet hozni, mert a vádlott vonatkozásában nem volt bizonyítható a nemi erőszak elkövetésére irányuló szándék.

A született németeknek már oly erősen átmosták az agyát az olyan balliberális eszmékkel, mint a multikulturalizmus és a bürokratikus konformizmus, hogy már hajlandóak elfogadni, hogy ami a józan ész szerint egyértelműen erőszakos nemi közösülés azt valamiféle offenzív kulturális kérdésnek tekintsék, mind a bűnüldöző hatóságok, mind pedig a nemi erőszak áldozatául vált személyek. Az adott esetben is minden nyilvánosságra került és bizonyítást nyert, mégis mellőzték a nemi erőszak tényének a megállapítását, arra hivatkozással, hogy itt csupán egy etnikai félreértés forgott fenn.

A bűnüldöző hatóságoknak ez a fokozatos degenerálódása nemcsak Németországra jellemző. Hasonló gyakorlat alakult ki Svédországban is. 2017 áprilisában egy muszlim elkövető, aki análisan megerőszakolt egy tinédzsert, mentesült a szabadságvesztés büntetés alól, arra hivatkozva, hogy ő "nem tudja megérteni a nemet". Erről a Nyugat-svédországi Királyi Bíróság számolt be. A bíróság azért fogta a migráns pártját, mert ugyan a lány ismételten mondta, hogy nem, de ez valójában csak az erőszakos anál szexre vonatkozott, amit a svéd bírók valahogy nem tekintettek erőszakos nemi közösülésnek.

2017 februárjában az egyik svéd bíróság mindössze két hónapi elzárásra ítélt egy muszlimot, amiért análisan megerőszakolt egy 13 éves lányt. A rendkívül enyhe büntetésen az sem változtat, hogy a bíróság arra is kötelezte az elkövetőt, hogy mellékbüntetésként fizessen az áldozatnak 24.633 svéd koronát, vagyis 783 ezer forintot.

A migránsinvázió nyomán előálló nemi erőszak járványos terjedését egyenesen "erőszak kultúrának" tekintik, amelyhez az őshonos európaiaknak alkalmazkodniuk kell.

Az angliai Rotherham-ben működött egy muszlim banda, amely rendszeresen megerőszakolta az ott élő őshonos angol gyermekeket. Az áldozatok egyike akkor jelentette először a hatóságoknak, hogy megerőszakolták, amikor 13 éves volt. A hatóságok azonban érdemben nem cselekedtek és azt ajánlották neki: sehol és semmikor ne említse, hogy támadói melyik etnikumhoz tartoztak.

Az áldozat, Emma, elmondotta a brit LBC Radio munkatársának, hogy ténylegesen 14 évvel ezelőtt jelentette, hogy rendszeresen megerőszakolják. Szüleivel együtt elment az illetékes hatóságokhoz. Kihallgatta a rendőrség is, amelyet videóra rögzítettek. Itt közölte, hogy kész együttműködni az ügy felderítésében. Amikor azonban elkezdte felsorolni a neveket, kihallgatói azt éreztették vele, hogy ő rasszista és, hogy a történtekért ő a felelős. Különösen azt kötötték a lelkére, hogy sehol se beszéljen az elkövetőknek az etnikai hovatartozásáról.

A muszlim banda tagjai úgy állították be, hogy Emma viselkedett helytelenül és ő okozta a problémát. A rendőrség és a szociális gondozók ezt a beállítást fogadták el. Emma még szűz volt 13 éves korában, amikor megerőszakolták. Megtörtént olyan eset is, hogy bezárták egy házba és többen is végigmentek rajta. Ez után a muszlim banda azzal zsarolta a fiatal lányt, hogy az anyját is hasonló módon megerőszakolják, ha elmondja a szüleinek, ami eddig vele történt. Az erőszakos cselekmények egészen addig folytatódtak, amíg ő bejelentést nem tett a rendőrségen. A rendőrségnél azonban valahogy elvesztek azok a ruhái, amelyekben megerőszakolták és így nem maradt bizonyíték a büntető eljárás lefolytatásához. Mivel a hatóságok magára hagyták Emmát, más bandák tagjai kezdték megerőszakolni. 14 éves korában újból feljelentést tett a rendőrségen, de ismét azt közölték vele, hogy nincs elég bizonyíték. Ezután nem maradt más megoldás, minthogy szülei eltávolítsák Angliából.

A muszlim banda más áldozatai is arra kényszerültek, hogy a szülők tinédzser leányaikat külföldre vigyék. A bandák jól szervezett hálózatokat hoztak létre és azok a városokban is jól működtek. Ha tehát az áldozatok maradnak Angliában, akkor továbbra is ki lettek volna szolgáltatva a különböző bandáknak.

A Rotherham-i gyermekek rovására elkövetett szexuális bűnténysorozat a legnagyobb a brit történelemben. A rendőrség és a szociális szolgálatok nem voltak alkalmasak arra, hogy az 1980-as évek végétől folytatódó visszaéléseket felszámolják. Időközben fény derült arra is, hogy különböző bűnöző hálózatok működtek más angol településeken is, így Sheffield-ben és Rochdale-ben.

A migránsinvázió nyomán kibontakozott nemi erőszak járvány terjedése 2017-ben Európában csak úgy fékezhető meg, ha a megtörtént eseményekről a hatóságok és a tömegtájékoztatás a tényeknek megfelelően tájékoztatja a lakosságot. De még ennél is fontosabb, hogy a szabadkőműves balliberális ideológia befolyása alatt álló bírák ugyanúgy alkalmazzák az érvényes jogszabályokat a hívás nélkül ideözönlött muszlimokkal szemben, mint ahogy azt az adott ország bennszülött lakóival szemben alkalmazzák.

Már tudjuk, hogy valójában a globalista pénzhatalmi világelit azt az évszázados programját hajtja végre, amelynek a célja Európa lakosságának kevertfajúvá tétele, kultúrájának s vallásának iszlamizálása. A világelit így akarja felszámolni a nemzetállamokat és az őshonos európai népek nemzeti identitását. Ezt a célt hatékonyan szolgálja, ha kettős mércével mérve szigorúan megbüntetik a svédet, a franciát, a németet és a többi európait, ha nemi erőszakot követ el, de ugyanezek a bíróságok és bírák lelkiismeretlenül büntetlenül hagyják, ha ezeket a bűncselekményeket migránsok, többségükben muszlimok követik el. Ezzel cinkos módon elősegítik, hogy a magas kultúrájú európai jogrend helyébe a korlátozott szemléletű, primitív sária-jog lépjen, amely összeegyeztethetetlen Európa tudományosságon és keresztényi erkölcsön nyugvó jogrenddel.

Drábik János