Tőke Péter: Gyurka, ugye nem tervezel puccsot, pesti hatalomátvételt?

2017.12.04

Emlékszel, Gyurka bátyám? Mit is üzentél Bajnai tülekedése és bukása után kezdődött Fidesz uralom idején? ,,Orbán Viktort nem lesz könnyű megbuktatni". Az, hogy a Fidesz-KDNP majdnem kétharmaddal nyert a választásokon persze nem számít, mint ahogy a nem líberális választók döntése sem. Neked a magyar nép nem számít, ahogy 1944-45-ben a zsidók sem, akiknek kifosztásában keresztény álcában jeleskedtél. Gondolom, te nem tartod Orbán Viktort alkalmas vezetőnek, ha már 2013-2014 óta ellene szervezkedel. Hát igen, kőkemény szikla a te Nyílt Társadalom liberális anarchia-világod útjában?

Sokat gondolkodtam azon, hogy te, a világ urainak pénzügyi, de mára már ideológiai strómanja meddig tűröd ezt, hiszen a világhatalmad útjában Orbán csupán aprócska katicabogár. Azért hálás vagyok, hogy nem öletted meg, végtére te is betartasz bizonyos ,,demokratikus" szabályokat, gondolván az NGO-id a magyarokat amúgy is kellőképpen madzagon rángathatják. Ugye, akkor telt be igazán a pohár, amikor Orbánék gátat vetettek az EU migráns-elözönlésének, és kerítéssel zárták le a kedvenc főútvonalad. Mindig fölényesen mosolygó orcád ekkor torzíthatta el a düh. Ez a pimasz magyar fittyet hány az európai szabadkőműves központok és a háttérhatalom parancsainak. Nosza majd Brüsszel megleckézteti a pimasz orbánokat.

E cikkünkben kitérünk arra, hány európa parlamenti képviselőt vásároltál meg, köztük a legfontosabb vezetőket, még a csókos Junkert is. Tehát adhatsz a csökönyös, putyinista magyarnak egy-két nyakast.

Gyurka-Gyurka, ennyire fontos neked, hogy Magyarország újra átjáróház legyen? Persze az évi egymillió migráns beengedése az EU-ba az fontos neked. De miért, hiszen már sikeresen ide bolondított migránsokról is kideült, hogy lusták, nem akarnak dolgozni, segélyeket, lakást akarnak, és mecseteket, meg sariát.

Rijadban természetes, ha a a feleségeivel sétálgató helyi polgár showt rendez. Ha egyik asszonya hűtlen lett, akkor int a rendőröknek, leállítják a forgalmat. A muszlim férj előre lökdösi bűnös asszonyát a zebrán, térdre kényszeríti, aztán az oldalán hintázó kardját előkapja és lecsapja a nő fejét. Int a rendőröknek, mintha csak utcaseprők lennének, azok erre visszaintenek és gondoskodnak a holttest eltakarításáróll. Azt akarod, Gyurka, hogy a Branderburgi kapunál is nyakazzanak, s ez jó turista látványosság legyen? Nem, ezt nem akarhatod.

Miközben itt tartok a cikk irásával, friss e-mail érkezik az USA-ból. Soros mind zavartabb. Ráadásul ennek nagy részét te írtad Gyurka bátyám. Rosszkedvű vagy és lehangolt, mert az Új Világrenddel kapcsolatos elgondolásaitok egyre több kudarcot szenvednek. Később majd közlöm, de most folytassuk Gyurka bátyánk legnagyobb őrületével. Miután egyre több nyílt társadalom választja a nemzetállamok útját, vagyis a szerinted fasiszta- és maffiaországok antidemokratikus társadalmát, keményebb lépésekre és tettekre lehet szükség a Nyílt Társadalom megvédésért.

Engedd meg, hogy kombináljak. Magyarországon ugyebár bármit megtehetsz. A senki által ide nem hívott, magyar nép által meg nem választott, mindenbe bele kotnyeleskedő NGO-id, mintha Magyarország csak a gyarmatod lenne, keresztül-kasul behálózzák az országot és mindenbe beleszólnak, engedély nélkül értékelnek, pereket indítanak, támadnak és feljelentenek. Ezért vannak, ezt már tudjuk. Ki kellene rúgni innen őket, de nem lehet, mert te vagy a karmester, még csak a csettintésedre sincs szükség, egy korholó szempillantás és az egész világ ,,független" sajtói nekünk esnek, és Brüsszel is dádáz. Tudod, öregem, ez bele is fér az agyament ellensúlymániás liberális demokráciádba. Csakhogy te nem álltál meg itt, kivetetted a hálódat az igazságügyre, szervezeteikre és a bírókra is. Erről bővebben olvashatnak majd a ...... oldalon. Ez már más Gyurka, főleg, ha nemcsak az igazságügyet vetted a befolyásod alá, hanem NGO-id a rendőrség és a honvédség vezető köreibe is beszivárogtak, vagy ezt is elkezdték. Itt megállnék egy pillanatra. Biztos hallottál arról, Gyurka, hogy Drábikkal mi írtunk egy könyvet a cimborádról, Gene Sharpról. Pontosan tudjuk, hogy a Nyilt Társadalom térhódításáért, a demokrácia jegyében áttértél a független államok megbuktatására, felszámolására.

Az Arab Tavasz is Sharp és a te kútfődből származik. Tunéziával kezdted, aztán tönkre tetted Libiát, ahol jelenleg is egymást gyilkolják. Egyiptom nem sikerült, Szíria a gyilkos kudarc lett. Aztán Grúzia, Sevarnadze elkergetése. A kezedet nyalogató kutyuskád Sakasvili jó liberális diktátor lett, aztán amikor elkergették, kineveztetted egy jelentős ukrán régió kormányzójává. És Ukrajna. Ez is a te országod lett, a Majdan forradalmáraival egymást lövetted, és az oroszok körözése és irántad kiadott elfogató parancsa szerint 9.600 ottani polgár, lázadó és forradalmár halála szárad a lelkeden. Ha ezeket is mind figyelembe veszem, akkor logikusan az következik, hogy minden rendelkezésedre áll egy magyarországi, Orbán-eltávolító, titkos hadművelethez. Vagyis hamarosan minden rendelkezésedre áll majd egy budapesti puccs lebonyolításához. Ha CEU ügyben 50-60-70 ezer fiatalt az utcára tudtál csalogatni, akkor a majdan zsoldosai itt is aktivizálódhatnak, a tömegbe és egymásra lőhetnek.

Az igazságügybe, a rendőrségbe és a honvédségbe beépíthető NGO-s embereid hatalmas káoszt idézhetnek elő, a már valahol kiképzett zsoldosaid pedig elkezdhetik a hatalomátvételt akár véresen is. A liberális média és a baloldal aktivistái melléjük állhatnak. Nem ragozom tovább. Nagyon remélem, Gyurka, ilyen forgatókönyvet nem hagytál jóvá, az igazságügyről. a bíróságokról és a fegyveres erőkről pedig leszállsz.

Összeesküvés a migránskerítés lerombolására

Azért kell a puccs-gyanúval többet foglalkoznom, mert akár az első próbája is lehet a déli migráns-kerítés elleni támadási terved. Akárcsak Ukrajnában a tervek szerint ide is felvonultatod a a rendszert romboló, tüntetőknek álcázott küldföldi zsoldos csapataidat. A Ripost szerint már húsvétkor terepszemlét tartottak. A lap információi szerint a demonstráció egy későbbi, a kerítést megbontani akaró agresszív nemzetközi akció főpróbája volt.

A provokációi igazi célja nyilvánvalóan az, hogy kiváltsák a határon dolgozó rendőrök és katonák ellenállását. Például könnygáz bevetését. Aztán az erőteljes fellépésről szóló felvételek bejárhatják a világsajtót: "Így védik a gonosz magyarok a kerítést!" címmel.

A piszkos munkát, az erőszakos kerítés bontást tehát egy hírhedt szélsőbalos, agresszív nemzetközi politikai alakulatra az ANTIFA-ra bízzák. Ők már nagyon sok nyugat-európai tüntetést fullasztottak erőszakba, törtek-zúztak, autókat gyújtottak fel. - írta a Ripost -Verekedésbe, rendőrverésbe torkollik szinte minden megmozdulásuk.

Azt remélik, hogy nagyobb nemzetközi visszhangja lesz a magyarországi kerítésbontásnak, ha őket viszik el a rendőrök... Ezért utaztatták húsvétkor Magyarországra a szélsőséges politikai alakulat vezetőit...

Vörös zászlók alatt vonultak, arcukat eltakarták.

A nagyszombaton, Röszkén megtartott főpróbán mindent gondosan feltérképeztek. Juhász és Gulyás társaságában már ott voltak a szélsőbalos német és spanyol politikai csapatok irányítói is.

A helybéliek döbbenten nézték a röszkei utcán, vörös és fekete zászlók alatt vonuló rohamosztagosokat, akik a fotósok látták gyakran elfedték az arcukat...

A szélsőbalosok vezetői mindent rögzítettek, levideóztak, de Gulyás és Juhász is részletesen dokumentálták a főpróbát, Gulyás külön magnóval, mikrofonnal is dolgozott. Valószínűleg a későbbi kerítésbontó akció minél jobb megszervezése miatt.

A helyszínen elpróbálták a kerítés lebontását, a migránsok szabad beengedését követelő, de a nemzet puszta létét is tagadó(!) - no nation - internacionalista jelszavakat, angol és magyar nyelven is.

Végig vették, hogy a nagy kerítésbontó akciónál majd ki vezényli a kórusokat. Külön cédulákon sokszorosították és szétosztották a "kiabálni valót". Néhány később eldobott példányt a felháborodott röszkeiek gyűjtöttek össze.

Itt a lényeg. Nincs határ, nincs nemzet, üdvözöljük a migránsokat.

A kiszivárgó információk szerint tehát Juhász és Gulyás magát a kerítés erőszakos megbontását az egyik legagresszívebb német politikai rohamcsapatra a hírhedt ANTIFA-ra kívánja bízni. Hogy miért és kik ők?

A Soros György támogatását élvező ANTIFA provokálja Németországban a legvéresebb politikai indítékú verekedéseket, a szélsőjobbos újnácikkal ütik-verik egymást, törik be a kirakatokat vagy borítanak fel és gyújtanak fel autókat.(...)

Mérsékelt német politikusok az újnácikkal együtt a német politikai élet szégyenének nevezik őket. Gyűlölik a nemzet puszta fogalmát, egyik sokakat felháborító akciójuk az volt, amikor több ezer német nemzeti lobogót összeszabdaltak és meggyaláztak.

Az ANTIFA-t egyébként a náci idők kezdetén a német kommunista párt alakította. A vörösingesek és a náci barnaingesek utcai csatái, a kibontakozó anarchia jelentősen hozzájárult Hitler hatalomátvételéhez. Zászlójukon hosszú éveken át ott volt a kommunista sarló-kalapács is, de ezt mostanra eltüntették. Buszokkal szállít, toboroz a Soros-szervezet.

A röszkei kerítésbontó főpróbát Juhász Péter és a garázdaság miatt többszörösen elítélt Gulyás Márton közreműködésével Soros György egyik legfontosabb migránsügyi szervezete a MIGSZOL szervezte.

Ők gyűjtötték össze, irányították, szállították a szélsőbalos rohamosztagosokat. Ahogy a röpcédulán látható, biztosítottak buszokat, sőt a szélsőségesek repülőjegyéről is gondoskodtak.

A főpróba részeként a CEU tüntetésen a MISZOLG kipróbálta a röpcédulás toborzást is. Így mosták össze a CEU és a kerítés ügyét...

A kerítésbontó provokáció pontos időpontjáról egyelőre nincs információ. Azt nyilvánvalóan hozzáigazítják majd egyéb nemzetközi akciókhoz, például a brüsszeli nyomásgyakorlás eseményeihez is.

Soros nyilvánvalóan azért fogott össze a szélsőbalos rohamosztagosokkal, akiknek a szervezeteit nemcsak Németországban, de más országokban is támogatja, mert a teljes határnyitást, a migránsok parttalan beengedését támogatják, s agresszivitásuk jól jöhet az ilyesfajta provokációk kirobbantásához.

Ezért támadják a magyar kerítést...

A magyar kerítés nyilvánvalóan akadályt jelent Soros György számára. Mint ismeretes az Európai Parlament baloldali és liberális képviselői, köztük magyarok is, a napokban szavaztak meg egy a migránsüggyel kapcsolatos állásfoglalást, lényegében szó szerint átvéve Soros György egy korábbi újságcikkének direktíváit:

"Ki kell alakítani biztonságos útvonalakat a menekültek számára. Ez sürgős tennivaló (...)Az egész ügy sikerének a kulcsa, hogy a menekültek egyrészt oda mehessenek, ahova akarnak, másrészt oda, ahol szükség van rájuk."

S hogy mindezt miért? Mert Soros György így képzeli el az internacionális Európát. A migránsok tömeges megjelenésében a nemzetek nélküli Egyesült Európai Államok lehetőségét, az olcsó munkaerőt és persze a céljait támogató új szavazóbázist látja.

Ahogy Friderike Beck a Soros tevékenységét alaposan kielemző német társadalomkutató írja:

"Soros egyfajta csővezetéket akar felállítani, ami nem olajat szállít, hanem embereket pumpál Európába. Azt akarja, hogy Európa a konfliktusok által érintett területekről elszívja a menekülteket. Ez a stratégia kivérezteti és destabilizálja nemcsak a küldő, de a befogadó országokat is, és végső soron Európa összeomlásához vezethet."

A legfontosabb üzenetet a menet elején vitték. A harmadik, negyedik sorban vörös és fekete zászlók alatt a kerítésbontásra készülő szélsőbalos rohamosztagok tagjai meneteltek Röszkén.

Hol vagy most, Tényi István? Szíveskedj feljelentést tenni! Kedves Polt Péter, tisztelt legfőbb ügyész úr! Most még elhárítható lenne a puccs, vagy annak főpróbája a nemzetközi zsoldos támadással kiegészített kerítés-lerombolás. Miután ez egy Soros által fizetett összeeskűvés, az irányítóit, a még női fenekeket nem paskoló neofüttyöst, Juhászt és a börtönöket kóstolgató komcsi-forradalmár gyurmás illetőt hűvösre kellene tenni, mert ez nem szólásszabadság, gyülekezési jog, hanem még a dedós számára is állambiztonságot veszélyeztető összeeskűvés.

Pintér Sándor belügyminszter urat pedig ezúton arra kérjük, a határt övező 8 kilóméteres mélységbe ne csak a migránsoknak, hanem a külföldieknek (zsoldosok) és a magyaroknak is tilos legyen a belépés. Azért, hogy ne fordulhasson elő, mint Röszkén, még csak a szögesdrót kerírés megközelítése sem.

(Ha megszületik a lap elején javasolt Hazafiassági törvény, akkor füttyös Juhász és a gyurmás illetőhöz hasonló hazaárulóktól elvehetők a papírjaik, s kerítésmenti csak felénk zárt migráns ..campingek"- ből valagbarugás nélkül áttessékelhetők lennének Szerbiába. Gyorsított eljárással megvonhatnák tőlük magyar állampolgárságukat, s csak Juhászovics és Illetőhof ideiglenes néven, migránsként léphetnének Magyarországra. Neked pedig füttyös Juhászovics küldenénk néhány sípot, a fújd csak, fújd a dühös szerbek fülébe.)


Budapest nem Kijev

Megismétlem Gyurka király, nyomatékkal megismétlem: semmiféle puccsra, SOROS-puccsra és hatalomátvételre nincs és nem is lehet szükség. Magyarország nem Ukrajna, és Budapest nem Kijev. Ha az egész csak egy félreértés, üldözési mániás aggodalom részemről, akkor elnézést kérek tőled és ezentúl, ígérem, én sem hiszem el az infjonci náci múltad, a zsidó vagyonok elranlását, amit most - helyesen - tagadsz. A te védelmed érdekében figyelmeztetünk, légy óvatosabb hittestvéreiddel, mert ők nem felejtenek.


De térjünk vissza a puccsra.

Az ember úgy gondolná, hogy Soros és NGO-i legalább a bíróságokat, ügyészségeket békén hagyják. Ők ugyanis nem tartoznak a topspekulánsunk liberális és politikai érdeklődési köréhez, főleg a Nyílt Társadalom, vagy migráns-invázió ügyekhez. Ha e fontos hatalmi ágat is ,,becserkészi" az csak egyet jelenthet, Magyarországot akarja megkaparintani, s miután választások útján nem megy, akkor hát puccsal. Tévednek, ha azt hiszik ez csak amolyan fantáziálgatás.

Vajó Sándor és a CNN-es kollégánk összegyűjtötte az ezzel kapcsolatos internetes és tévés információkat.


Bíróságfigyelő aktivisták

Tudvalévő, hogy Soros György több országból ki van tiltva, sőt van, ahol nemzetközi körözés van kiadva ellene. Sajnos mára kis hazánk területén már a honi igazságszolgáltatásba is be kívánt furakodni, úgy néz ki, hálózata betört a bíróságokra is. Egyre több területen bukkannak fel a nevéhez fűződő szervezetek emberei. Ez a gátlástalan tőzsde-spekuláns a magyar bíróságok ellenőrzését is elrendelhette, mert már a bírókat is megfigyelték. A recept:

A Magyar Igazságügyi Akadémia szervezésében érzékenyítő kurzusokat szervezni a bíróknak. Ebben aktív szerepet játszik a Magyar Helsinki Bizottság, a Háttér Társaság a Melegekért és a Patent Jogvédő Egyesület.

Egy másik szál, hogy a Soros-féle Patent egyesület bíróságfigyelő rendszert működtet. A programba elsősorban fiatal joghallgatókat vettek fel és 2015 és 2016 tavasza között immár 14 hónapon át járták önkéntesek a magyarországi bíróságokat olyan ügyeket keresve, amelyekben családon belüli erőszakról van szó. Arra voltak kíváncsiak, hogyan kezelik ezt a témát a bírák.

A Patent Egyesület szoros kapcsolatot ápol a Magyar Bírónők Egyesületével, rendszeresen egyeztetnek, többek között a bíróságok attitűdjéről, illetve az igazságszolgáltatás mibenlétéről a párkapcsolati erőszak áldozatainak esetében.

A Magyar Bírónők Egyesületének elnöke korábban a Legfelsőbb Bíróság beosztott bírája, jelenleg a Fővárosi Törvényszék egyik büntető tanácsának elnöke, aki 2007. május 4. napján a szintén Soros által támogatott Transparency International-nek, az Igazságszolgáltatás korrupciója című konferenciáján eszközök a korrupciómentes igazságszolgáltatás megvalósításához címmel tartott előadást.

Nem is gondolná az ember, de vannak bírók, akik írnak, jelentkeznek és elmondják a tényeket, persze nem mindenkor a polgárok érdekeit szem előtt tartva.

A program befejezését konferenciával ünnepelték a NANE egyesület társszervezésében (A NANE támogatói sorában első helyen a Nyílt Társadalom Intézetet találjuk). Az előadók között ott volt Colleen Bell, az Amerikai Egyesült Államok volt magyarországi nagykövete.

A téma 4 pontban foglalható össze:

1. A Soros György, illetve a Nyílt Társadalom Alapítvány által pénzelt civilek "érzékenyítik" a magyar bírókat.

2. A Soros-féle Patent egyesület (nem vicc) bíróságfigyelő rendszert működtetett, ez alatt jól megfigyelték a bírákat is.

3. Azok a bírák, akik nem voltak elég együttműködőek, illetve érzékenyek nyilvános megszégyenítésben részesültek.

4. A Soros-jogvédők házi bírói is jól teljesítettek az elmúlt években. Egyesek végletekig lejáratják a bírói hivatásrendet.


Tarts "érzékenyítő" tréningeket bíráknak

A Magyar Igazságügyi (leánykori nevén: Bírói) Akadémia szervezésében megvalósuló érzékenyítő kurzusok által a magyar bírák nemcsak járatosabbak lesznek, hanem újfajta érzékenységük és elkötelezettségük alakul ki a témával kapcsolatban.

Legalább is ez olvasható a hivatalos bírósági tájékoztatóban, amelyből az is kiderül, hogy az érzékenyítő tréningek egyik vezetője Dr. Kiss Valéria - az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar, Jog- és Társadalomelméleti Tanszékének tanársegédje, aki egyébként az alábbiakat fogalmazta meg a képzés kapcsán. "Az első blokk inkább készségfejlesztő, ugyanakkor az egész képzés célja a szemléletformálás és tudásátadás. A bíróságok bürokratikus jellege olyan irányba hat, ami szintén kizár bizonyos policy elemeket, amelyek jelen vannak az egyenlő bánásmóddal kapcsolatos szabályozásban."

(A szerkesztő megjegyzése: számos nyugat-európai országban a bírók nagy része szabadkőműves, így közvetve a páholyok ellenőrizhetik, befolyásolhatják az itélkezést. Miután ezeknek a ,,felső szerve" a Rothschildok, Soros pedig az ő vezérképviselőjük, érthető, hogy a magyar igazságügyet is szeretnék ,,becserkészni".)

Gondolom, mint politikai újságíró, tudósító, nem csak engem, - írja Vajó Sándor -, de másokat is felháborít: mit keres az európai polgárok szolgálatára létrehozott intézményekben és elvileg az európai embereket képviselő politikusnál zárt ajtók mögött egy olyan ember, aki az európai emberek, országok, valuták és a bankok elleni támadásokból szerezte a vagyonát.

Ahogy én és nagyon sokan tudjuk, hazánk vonatkozásában is tett lépéseket, az OTP tönkretételében, illetve még a Horn Gyula miniszterelnök ideje alatt szerette volna az említett bankot privatizálni. A bank tönkretételének kísérlete, 2009-ben történt, illetve majdnem meg is történt. Ha akkor Mihail Rahimkulov nem vásárolja fel a részvényeket, bedőlt volna az OTP.


Soros emberei 5 pontban felvázolták, hogy miként kéne megbuktatni Orbánt

2017. május 4. Oláh Gellért

A nagy reményű André Goodfriend bomlasztó tevékenységét sírja vissza a Washington Post hasábjain az a két szerző, aki Orbán megbuktatásának forgatókönyvét vázolta fel.

Dalibor Rohac és Hajba Máté egy ötpontos cikkben arról értekezik, hogy miként kellene Amerikának beavatkoznia Magyarországon. A papíron liberális szellemiséget képviselő publicistákban fel sem merül a nemzeti szuverenitás és a más államok belügyeibe való be nem avatkozás kérdése.

A The Washington Post cikkében 5 pontos forgatókönyvet vázolnak fel:

1. Nagy szakértelemmel rendelkező diplomatát kell kinevezni (Goodfriend-effektus), Colleen Bell csak szappanoperákhoz ért, a külpolitikához kevésbé.

2. Trumpnak nem szabad fogadnia Orbánt, így hiteltelenítve őt a nemzetközi és a hazai közvélemény előtt.

3. A magyar-amerikai közös hadgyakorlatokat fel kell függeszteni.

4. A Soros-egyetem ellen hozott intézkedések miatt az amerikai kormánynak meg kell vonnia a vízumot a magyar kormány tagjaitól. (Itt ismét előkerül Vida Ildikó és Goodfriend esete.)

5. A Fideszt ki kell zárni a Néppártból és be kell fagyasztani az uniós kifizetéseket.

A cikkben még értekeznek a demokráciáról, a demokráciaexportról és az USA felsőbbrendűségéről.

Az Orbán-buktató forgatókönyv szerint, ha a fentiek mind teljesülnek, akkor "a nép" majd meg fogja buktatni a kormányt. (Nagy tévedés, a magyar nép meglincselne benneteket. Bölcsen tennétek, ha sona többé nem utaznátok ebbe az országba.) A szerzők fejében fel sem merült az az elemi gondolat, hogy egy független szuverén államnak joga van a saját törvénykezéséhez, saját állampolgárainak a védelméhez.

Beszéljünk kicsit a ,,független és objektív" szerzőkről

Az Orbán-buktató forgatókönyv egyik szerzője Hajba Máté, aki a Szabad Piac Intézet igazgatója és a Polgári Platform alelnöke. Érdeklődési területe az állam és az egyén viszonya, amivel kapcsolatban libertáriánus nézeteket képvisel. A nemzetközi médiában - többek között az izraeli Haaretzben - leginkább a "Magyarországon egyre növekedő intoleranciáról" értekezik. Szoros kapcsolatban áll Somogyi Zoltán üzletemberrel, a Political Capital Intézet alapítójával, aki a Gyurcsány-kormány idején busás állami támogatásokat zsebelt be. Arról, hogy ki pénzeli ezeket az arcokat, itt írtunk bővebben.

A cikk másik szerzője, Dalibor Rohac - Krekó Péter barátja -, aki a fent már említett Political Capital egyik kutatója. Rohac pedig LinkedIn-profilja szerint az American Enterprise Institute-nál dolgozik. Ez egy amerikai think tank, mely az USA politikai érdekeit próbálja meg tudományosan is alátámasztani.

(Ha ezt a ,,puccsal" foglalkozó blokkot értékeljük, akkor a sok irányú próbálkozás és előkészület ellenére is egy nagyon gyengécske terv, vagy inkább elgondolás. Feltérelezi, hogy a magyar vezetés, gyenge, és olyan gyáva, mint az ukrán, vagy a többi megdöntött kormányé. Hát ez nagy tévedés. Ha egyszer ők bátran lecsapnak, akkor még hírmondó se matad a díszes kompániából. Ha mi tudjuk, hogy kik a megvásároltak, a puccsisták, akkor ők is tudják. Csak azzal bíztatnám őket, hogy kemény kézzel és rendkívüli állapotbeli rendkívüli törvénykezéssel csapjanak le rájuk! - A szerk.)

(A teljes cikk a Leleplező 2017/2 Nyári számában olvasható!)