Mi az igazság? 

2017.12.07

Akarva-akaratlanul is széles körű nemzetközi összefogás jött létre, hogy feltárja Soros György magyar származású milliárdos legkellemetlenebb szennyesét, az eltitkolni próbált náci múltját. Ebből már mi sem maradhattunk ki az igazság feltárása érdekében.

A tini Soros náci volt, segített elkobozni a zsidók vagyonát, részesedést kapott, vagy egy szent ember?

Azzal kezdném, hogy én nem hiszem el. Az egész csupán egy széleskörű lejárató világkampány filantróp imázsának tönkretételére. Lehetek persze elfogult, hiszen Gyurka-hurkát ismerem, egyszer személyesen is találkoztunk, no meg a barátom barátja. S mi van akkor, ha a vádaknak alapja van, egy s más igaz belőle?

Feltették a kérdést, azt, hogy mi mindent tehetett 14 éves exzsidó tinédzserként Adolf Eichman, pontosabban Kurt Becher SS vezérőrnagy oldalán. Részt vett ebben a feltáró munkában a CBS amerikai televizió a leleplező interjú elkészítésével, a kutató Irish Times a tényfeltáró teológus újságírójával, Lovas István, aki a témát részben fordította és a Demokratában feldobta, Vajó Sándor és CNN-es kollégája, aki megszerezte a videóanyagokat a Leleplező számára leírta és elemezte, Steve Kroft (CBS) "Egy gonosz ember" című tévéinterjújával, Ben Hecht, a Hitszegés c. könyv szerzője dokumentációjával, Owen Shoyer tévéinterjú-elemzővel, egy rejtélyes, áruló zsidók kutatójával, aztán a mindenre, így e témára is oda figyelő izraeliekkel, másokkal és jómagammal, aki egybe szerkesztette és az egész anyagot közlésre előkészítette, majd közölte is a Leleplezőben.

Nem elégedtem meg a gondos anyaggyűjtéssel, elemzésekkel, vélt, vagy valódi bizonyítékokkal. Beavattam néhány bulváros, szenzációhajhász, celeb újságírót is, és azt kérdeztem tőlük, ők hogy dobnák fel a témát?

Megkerestem Soros György egyik milliárdos barátját és beavattam. Vele kezdeném. Hitetlenkedett, kételkedett hiszen jól ismeri Gyurkát: jó zsidó, semmilyen nácikkal kapcsolatos érintettségről nem hallott, el sem tudja képzelni.A bizonyítékokat hamisítványnak, a sajtó és tévés anyagokat pedig egy feltehetően Donald Trump, vagy érdekköre általi lejárató akciójának tartotta.

A CBS interjú szerinte bedrogozva, manipulálva, csalással is készülhetett. A holland könyv pedig lehet, hogy nem is létezik, vagy csak a mesében. Őszintén szólva én is kételkedtem, ezúton elnézést is kérek tőle, hogy az elmúlt években viccelődtem vele, Csurka-hurka-Gyurkáztam egy ilyen nagyszerű filantrópot, a civil szervezeteivel kormányokat megdöntő Nyilt Világ alapítót, az Arab Tavasz diktatúráinak felszámolóját. Méghogy egy ilyen zseniális pénzguru náci lenne? Nevetséges. De folytassuk.

Íme a celeb kollégák elképesztő címjavaslatai:

- Heil Hitler, aranyfogkiverő!

- A zsidóktól elrabolt vagyonok jutalékából lett meg az első egymillió dollár?

- Adolf Eichman csicskája volt,

- Eltitkolt náci múltú topzsidó!

Elég ebből a sok... Azt akartam írni, hogy sületlenségből. Kétségtelen ugyanis, hogy hazugságok, gátlátalan felnagyítások, mert egyik sem nyert bizonyítást. A ,,nem zörög a haraszt"népi mondás ide illik, de talán mégsem, mert itt csak van csipetnyi, vagy talán több valóság alap is. Még, ha hihetetlen is, hogy egy 14 éves fiatalember a 2. világháború utolsó hónapjaiban ekkora karriert csinált volna. (Ilyen lehetőségekkel és persze sok-sok szerencsével ma már akár SS-tábornokként a Wall Street kormányzója is lehetne, ha a németek nyerik a világháborút. S persze ugyanolyan gazdag lenne.)

A valóság-alap tényeket, és sok igazságot tartalmaz. Ezeket, bár nem mindegyikkel értek egyet, s bosszúálló sem vagyok Gyurkával szemben, az elfogultságot kizárva tárom a tisztelt olvasók elé. Mintha társadalmi világ-esküdtek lennének, döntsék el ők, hogy mi az igazság a Soros György gyanúsított elleni vádakból. (Nagyon sok országban már WANTED státuszú, körözött bűnöző, és ami még kínosabb nemzetközi vádak miatt Obama korábbi kezdeményezésének elmismásolása után Donald Trump feltehetően vizsgálatot indít ellene)

Nézzük tehát az összegyűjtött anyagokat, dokumentumokat.


Az Irish Times cikke

Hungary's Orban eyes knockout blow in war with tycoon George Soros

Rise of Donald Trump adds new twist in tale of Hungarian allies turned enemies

Mon, Jan 30, 2017, 01:00

A cikk szerzője Geoffrey Grider teológus újságíró.

Az Irish Times cikkét Lovas István fordította le és elemezte, kommentálta és három nappal később a Demokratában közölte

NOW THE END BEGIN 1. Lovas István 2017. február 2. Demokrata

De mielőtt ezt ismertetném, egyetlen cím egy liberális - tehát természetszerűen fősodratú - ír lapból, amely tegnapelőtt (január 30-án) így trombitálta be a Soros kontra Magyarország témájú cikkét:

Magyarország Orbánja ki akarja ütni George Soros mágnást

Most pedig nézzük a Now The End Begins ("Most kezdődik a vég") névre hallgató portál cikkét, amely fantasztikus archeológiai leletet tárt fel.

A róla szóló cikk ezt a beszédes címet kapta:

George Soros náci múltjának bizonyítéka végre napfényre kerül egy elfelejtett interjú felfedezésével.

A cikk szerzője Geoffrey Grider teológus újságíró.

"Amikor Adolf Eichmann, Hitler fegyverhordozója megérkezett Magyarországra, hogy felügyelje az ország zsidóinak legyilkolását, George Soros egy olyan emberrel állt össze, akinek a munkája az volt, hogy elvegye a zsidó lakosság tulajdonát".

A cikk így kezdődik:

George Soros és más gazdag liberálisok, akik több tíz millió dollárt költöttek el arra, hogy Hillary Clintont válasszák meg, Washingtonban gyűltek össze három napos, zárt ajtó mögötti találkozóra azért, hogy a Donald Trump elleni küzdelemre fennmaradó komoly pénzek költésének irányt szabjanak.

Mivel Soros neve nagyon is szerepel a 2016-os címekben, nézzük csak meg, milyen interjút adott Soros 1998-ban náci múltjáról.

A csatolt URL link elvisz bennünket a CBS "60 perc", az Egyesült Államok legismertebb televíziós műsorára, ahol Steve Kroft "Egy gonosz ember" címmel 1998. december 20-án sugárzott adásában beszél Sorossal.

Ebben Soros "bevallotta, hogy tinédzserként kollaborált a nácikkal és azt mondta: "Nincs bűntudatom".

Soros ismételten jelentette ki kérdezőjének, hogy 1944 "életem legjobb éve volt".

Itt persze felmerül a kérdés, kedves Demokrata-olvasók, vajon Barack Hussein Obama volt amerikai elnök bokros teendői közepette miért Hóman Bálint Magyarországon felállítandó szobra, és miért nem Soros oly gyakori itteni látogatásai ügyében interveniált? Vagy azért, hogy bevesse befolyását: a náci kollaboránst rúgják ki Budapestről éppen úgy két lábbal Közép-Európai Egyetemét is, mint azt tette vele Prágában Václav Klaus akkori csehszlovák miniszterelnök és későbbi, fantasztikusan kemény cseh elnök?

De szemelgessünk tovább egy picit az egykori CBS-interjút felidéző izraeli honlapról, hiszen az olyan píszí, ugye, balliberáliskáink?

Szóval:

George Soros gonosz ember. Isten ellen, a család ellen, Amerika és a jó ellen van. Saját zsidó népét ölte meg és rabolta ki. Amit Sorosban találunk, az egy multimilliárdos ateista, beteges morális értékekkel, és egy szociopata tudathiányával. Saját magát egy elitista, világklasszis filozófusnak tekinti, lenézi az amerikai életmódot, és csak társadalom buherálással és kultúrák megváltoztatásával foglalkozik.

(Stay tuned, mondaná a CBS 60 perc: holnap folytatjuk!)

Lovas István

A kutatásunkban közreműködő celeb szerkesztő kolléga a folytatásnak ezt a címet adta volna:

Soros a náci

Adolf Eichman csicskája volt?

Én lebeszéltem erről mondván nincs rá bizonyíték. - Dehogynem, olvasd csak tovább.

Soros, a náci kollaboráns: a most előásott 1998-as CBS interjú - 2. és záró rész

Lovas István 2017. február 2. Terrorszemle