AGYSERKENTÉS A MAGNÉZIUM ÚJ FORMÁJÁVAL

2023.07.12

Hogyan hozhatja ki a maximumot az agyi képességeiből?

Mi van a fejünkben?

100 milliárd neuron (idegsejt), több billió gliasejt, amelyek a neuronok működését támogatják. Több kapcsolat jöhet létre agyunkban, mint ahány csillag van az univerzumban! Az agy mindössze 2%-a testtömegnek, mégis a napi kalóriamennyiség 30%-át igényli.

Kognitív funkciók:

A kognitivitás az értelem, a gondolkodás működésében megvalósuló tudást jelenti, avagy az értelmi, gondolkodási működés tudását. A kognitivitás az életkor előrehaladtával csökkenni kezd. 45 éves kor után már tapasztalhatók ennek a jelei. A káros anyagok, a stressz, a helytelen életmód, a genetikai tényezők ezt korábban is előidézhetik.

Lehet az agyunkat jobban működtetni?

Agyunk alkalmazkodik és befolyásol mindenben amit teszünk. Agyunk reagál a pozitív életmódbeli változásokra, pl. a stressz csökkentésére, aktív testmozgásra és a természetes étrendre. A cél az, hogy amit elveszítünk az öregedéssel, azt visszaszerezzük, mivel erre is képesek lehetünk.

A megoldás a Magnézium L-treonát formában, a teljes hasznosulás érdekében!

A legújabb kutatások fényt derítettek arra is, hogy a magnézium a szellemi teljesítőképességet is jelentősen megnöveli. A szellemi igénybevétel, a koncentráció ugyanis komoly magnéziumigénnyel járó feladat az agy számára. A magnéziumhoz nehéz hozzájutni, mivel viszonylag kevés élelmiszerben található kielégítő mennyiségben. Az étrend-kiegészítőkben található magnéziumvegyületek nem, vagy alig képesek az agyunkhoz eljutni.

Kinek van még több magnéziumra szüksége?

Cukorbetegeknek: A megnövekedett vércukorszint miatt a cukorbetegeknél megemelkedik a vizeletkiválasztás, ami által magnéziumveszteség következik be. A diabetes mellitusban követett kalóriaszegény étkezés miatt a megnövekedett magnéziumigény legtöbbször nem fedezett.

Várandósok és szoptatóknak: A várandósok és szoptatók magnéziumszükséglete megemelkedik, amelyet a táplálkozással többnyire nem lehet fedezni. A terhesség zavartalanságához és a gyermek egészséges fejlődéséhez fontos az anya megfelelő magnéziumellátottsága.

Gyerekeknek: Elsősorban gyerekeknél és fiataloknál fontos a megfelelő magnéziumellátottság, mivel 13 - 19 éves korban a növekedés miatt az igény különösen magas.

Idősebbeknek: A kor előrehaladtával csökken a fizikai aktivitás és ezzel a táplálékfelvétel, a magnéziumszükséglet viszont változatlan magas marad. Idősebbeknek ezért különösen kellene a megfelelő magnézium bevitelre figyelniük.

Fogyókúrázóknak: Fogyókúrák, melyek során a testsúly csökkenést kalóriaszegény étkezéssel kívánják elérni, legtöbbször egyoldalúak és nem fedezik a napi magnéziumszükségletet.

Stresszhelyzetekben: Stresszhelyzetekben megemelkedik a magnézium-szükséglet. Az adrenalin és noradrenalin stresszhormonok szűkítik az ereket és megemelik a vérnyomást, nő a szív pulzusfrekvenciája. Ha nincs elég magnézium bevitel, a magnéziumhiány megerősíti a stressz-szimptómákat. Az ember ideges, hektikus, feszült és ingerlékeny lesz.

A rövidtávú memória 18%-al, a hosszú távú 100%-al növelhető!

A magnézium L-treonát az egyetlen olyan magnézium típus amely beléphet az agyba!

A Magnézium L-treonát:

A kutatók egy forradalmian új formáját fedezték fel a magnéziumnak, a magnézium-L-treonátot. A magnézium-L-treonát nagy mennyiségben képes átjutni a vér-agy gáton.
A magnézium L-treonát hatására állatkisérleti modellekben a rövid távú memória javulása 18%-al, a hosszú távú memória 100%-al nőtt!

Kisérletekben a magnézium L-treonát hatására az agy-gerincvelői folyadék mért magnézium szintje 15%-almagasabb volt a hagyományos magnéziumformák hatásával szemben.
Ezen kívül növekedett a működő szinapszisok száma is, mely kiemelt fontosságú a tanuláshoz.

Alkalmas: a memória javítására, koncentráció megőrzésére, tanulás segítésére, agyi funkciók javítására és a szívizom funkciók tökéletesítésére.

Mi is az a magnézium L-treonát?

A magnézium kevéssé ismert formája, amely különösen hasznos az agy számára. Ez az egyetlen magnéziumforma, amely hatékonyan áthalad a vér-agy gáton. Az agyi sejtmembránok egyedülálló áteresztő képessége és a magnéziumkoncentrációk emelése az agyban különösen alkalmas a szorongás és depresszió kezelésére is.

A magnézium L-treonát megvásárolható a biopatika webáruház honlapján: www.biopatikawebaruhaz.hu

Mit tesz egy ember, aki műveletlen, érvei nincsenek, de tetteihez vitathatatlan indokokra van szüksége? Egy ilyen ember azt állítja, hogy Allah akarata szerint cselekszik. Ehhez az szükséges, hogy környezetét is tudatlanságban tartsa. Fel sem vetődhet senkiben a gyanú, hogy Allah bármit máshogy akar, például Allah megbocsájt, vagy szeret!

Akarva-akaratlanul is széles körű nemzetközi összefogás jött létre, hogy feltárja Soros György magyar származású milliárdos legkellemetlenebb szennyesét, az eltitkolni próbált náci múltját. Ebből már mi sem maradhattunk ki az igazság feltárása érdekében.

Emlékszel, Gyurka bátyám? Mit is üzentél Bajnai tülekedése és bukása után kezdődött Fidesz uralom idején? ,,Orbán Viktort nem lesz könnyű megbuktatni". Az, hogy a Fidesz-KDNP majdnem kétharmaddal nyert a választásokon persze nem számít, mint ahogy a nem líberális választók döntése sem. Neked a magyar nép nem számít, ahogy 1944-45-ben a zsidók sem,...

Száz éve döntöttek a feldarabolásunkról. Egyes kisantant államok csaltak, bőröndben vitték az aranyat, háremet vittek a döntést hozó politikusok megvesztegetésére. Hazánk nem áruló fiainak köszönhető. hogy Románia nem a Tiszáig terjeszkedhetett, Szlovákia, Ausztria és Jugoszlávia nem a Balatonig ért. A magyar hon nemcsak Budapest környéke maradt.