A Magyar Szent Koronát sámánok tervezték?

2017.12.14

Még az ősi kultúrák is hittek abban, hogy a hanghullámok hatással vannak az emberi szervezetre. Az ókori Kínában már időszámításunk előtt néhány száz évvel, a Han-dinasztia idején használtak egy bronztálat, amellyel ennek dörzsöléssel való megszólaltatása révén gyógyítottak. 

Különleges tulajdonságai miatt ezt a tálat valaha csak a kínai császárok, a "Menny Fiai" használták, és ennek következtében tovább éltek, egészségesebbek lehettek, mint az egyszerű halandók.

A Világegyetem rezgése az, ami a sejtek alkotóelemeit, a fehérjéket is összeilleszti.

Kezdetben volt az ige, és az ige Istennél volt! Ez, az ISTENI rendező ERŐ! Az élet egy nagy FRAKTÁLIS rendszer. A Világegyetem rezgése az, ami például a sejtek alkotóelemeit, a fehérjéket is összeilleszti.

A ZENÉLŐ UNIVERSUM GEOMETRIÁJA ALAPJÁN KÉSZÜLT A SZENT KORONA

Abrakadabra = Ábrák a dobra - Hang keltette formák a Szent Koronán: Sámán őseink kifeszítettek egy bőrt a sámán dobra és így rögzítették a TEREMTŐ hangjait. Varázsláshoz, jósláshoz, gyógyításhoz alkalmazták ezeket a rezgés hullámokat: apró szemcséket, őrölt magokat szórtak a dobra: abrak a dobra, ebből lesznek az ábrák, vagyis: ábrák a dobra.

Apró szemcsék olyan formákat alkotnak melyek a világ számos kultúrájában megjelennek. A kereszt és végtelen csomó átmenetek között a Szent Korona felülnézeti képét is megfigyelhetjük. A Tejút, a Nap és a Föld magjának sugárzása és védelmező mezője is megjelenik a dob festésében. A Világegyetem egyetemes rezgése ami megjelenik előttünk.

A Chladni lemez kísérlet:

A tonoszkóp (dobon homok rajzolat) az emberek számára talán nem meglepő. Egy hanggenerátort használunk, a hullám vezető (hangszóró) és a fémlap csatlakozik a hangszóróhoz.

Először liszetet szórunk a lemezre, majd le kell játszani a hangokat, egyre magasabb frekvencián.

Bizonyos frekvenciákon rezeg a fémlemez oly módon, hogy létrehozza a területeket, ahol nincs vibráció.

A liszt "beleesik" ezekbe a területekbe, létrehozva a szép geometrikus mintákat. A hang hatására egy lemezen állóhullámok alakulnak ki a térben, ahova a liszt - porszemek rendeződnek.

A frekvencia növekedésével a hangmagasság egyre összetettebb mintákat hoz létre.

Aranypor a forró lemezre...- A Szent Korona ábrái

A Szent Korona világképe elénk tárja a szakrális geometriát, a rezgés keltette energiaformák világát. Létezik egy szent ereklye a világon, mely szinte az összes vallás jelképrendszereit tárolja. Ez a Szent korona.

Világunk kultúráinak szent szimbólumai a korona felülnézeti és elölnézeti képén keresztül!

A hangrezgés keltette formák fényesen ragyogva tisztítják meg tudatunkat, utat mutatnak a mélyebb megértés felé. Nagyon fontos tudnunk, hogy a Szent Korona felülnézeti képét csak a koronázást végző személyek láthatták. Koronánk felülnézeti és oldalnézeti világmodellje is megjelenik a buddhista mandalákban. 3 dimenzióban értelmezhető.

A Szent Korona pártaelemek elkészítésének egy lehetséges szakrális módja a forró, folyékony arany és zománc hangkezelése. Állóhullámok adta formák 2 és 3 dimenzióban, valamint a Szent Korona jelképrendszerében.

A hangot kitartva, a lemezt lehűtve a forma tárolható. A zöldes színű, aranyba foglalt anyag egy áttetsző, vékony zománc réteg mely az üvegnél is törékenyebb. A mindennapokban a zománccal csak mint bevonattal szoktunk találkozni, a Szent Koronán azonban hordozó nélkül, az anyagában arany mintázattal együtt találjuk meg.

A pártaelemek anyaga hajszálvékony azsúrzománc, benne arany mintázattal.

A hanghullámok vizuális megjelenítése több ezer évre vezethető vissza. Afrikai törzsek több mint ezer éve használják a dobot és növényi magvakat vagy finom port formák előhívására. (Ez esetben a dob mint hangszóró működött, a külső hangokat a "doboz" erősítette fel.)

Az anyagi világ ettől a rezgéshullámtól létezik. Az emberi tudat az összekötő kapocs az éteri és az anyagi világ között. A világon minden rezeg. A világon mindennek hangfrekvenciája van. A világon minden ZEN-ÉL.

Videó linkje:

https://www.youtube.com/watch?v=Pm3p1o2R0ic

Ez a videó egész jól szemlélteti, hogyan hozza létre a rezgés a formát, szerkezetet az anyagban. Hasonló történik bennünk, a testünkben is, az atomméret szintjén és a spirálgalaxisokban is. A tonoszkóp (dobon homok rajzolat) az emberek számára talán nem meglepő. De amit az eltérő sűrűségű folyadékban látunk az valószínűleg újdonság a biologika.tv nézői számára. Azon már meg sem lepődünk, hogy a film tudományos részei VHS videófelvételek (kb húsz évesek). A címre visszatérve, egy költői kérdés: milyen frekvencia lehet az, ami a dns spirálunkat "kirajzolja" a térben, az anyagban? (Megfejtés a filmben.)

A céges blogunk legfrissebb bejegyzései

Olvasd el a heti újdonságokat

Kollagén a fiatalság őre! Amikor az emberi testben fellép a kollagén hiány, megbetegszünk. A kollagén termelődés lelassul a kor előre haladtával. A lassulási folyamat 20 éves kor után kezdődik, majd a 30-40. életkorra lecsökken, és szinte teljesen leáll az 50-60. évre.