A KORÁN minden szava élő kritikája a muzulmánok tetteinek és felbujtóinak

2017.12.19

Mit tesz egy ember, aki műveletlen, érvei nincsenek, de tetteihez vitathatatlan indokokra van szüksége? Egy ilyen ember azt állítja, hogy Allah akarata szerint cselekszik. Ehhez az szükséges, hogy környezetét is tudatlanságban tartsa. Fel sem vetődhet senkiben a gyanú, hogy Allah bármit máshogy akar, például Allah megbocsájt, vagy szeret!

Ennek a tudatlan fajzatnak egy büntető, gonosz és bosszúálló természetfölötti támogatás kell.

Ennek veti alá hitét, alakítja át annak tanításait és hamisítja meg a béke, szeretet hirdetését háborút, terrort osztó gépezetté.

Aztán jönnek az új generációk, akik számára ez lesz a törvény, a tanítás, mi megkérdőjelezhetetlen, hiszen Allah így akarja.

- Apád rajtad élte ki erőszakos rohamait, érdemtelenül vert nap, mint nap? Ha Allah így akarta, így van ez rendjén.

- A férfiak megerőszakolták anyádat? Ha Allah így akarta, így van ez rendjén.

- Ellopták szüleid vagyonát, kiirtották családodat? Ha Allah így akarta, így van ez rendjén.

- Lerombolják mindazt, ami szent, múltadhoz, kultúrádhoz köt? Ha Allah így akarta, így van ez rendjén.

- Az erős diktálja a törvényt a gyenge felett, miközben élvezkedik a gyönyörökben, amit a hatalom adhat? Ha Allah így akarta, így van ez rendjén.

Természetesen felmentve azokat, akik nem ebbe a csoportba tartoznak és duplán elszenvedői a folyamatoknak, elszórva köztünk vannak, akiknek Allah ezt jelenti. Tudnak ezek megbocsájtani, szeretni? Dehogy! Torzult személyiségek, akiket, ha befogadsz, támogatsz, akkor gyengeséget mutatsz. Ha ezzel visszaélnek, akkor ők ezt furfangnak tartják. Ha te úgy szankcionálsz, hogy törvényeid szerint jársz el, tárgyalod ügyüket, évekre börtönbe zárod őket, akkor röhögnek rajtad, hisz megoldottad minden bajukat. Biztos helyre kerülnek, újságok írnak róluk és ezzel saját "kultúr"-körükben hatalmas népszerűséget vívnak ki. Így indítod el te magad további milliók migrációját.

A baj akkor van, ha valaki el tudja olvasni az Írást és értelmezni is tudja. Mert akkor kiderülne, hogy Allah nem így akarja! Sőt, Allah védi a gyengét, gyengédségre, erényre kötelezi az erőset és a béke rendjét akarja! Ma az írástudók váltak a csürhék és az általuk diktált politika első számú célpontjaivá. Az írástudók, akik el tudják olvasni, mit akar Allah és ledöntik azokat az évszázados tabukat, melyeket helyi hagyományok építettek be hitekbe azért, hogy az erős megtarthassa hatalmát akár a bűn árán is, amit Allah nevében elkövet. Ezt a tévutat ma külső politikai erők használják.

(Abdel sejk)


TOVÁBBI CIKKEINK:

Kollagén a fiatalság őre! Amikor az emberi testben fellép a kollagén hiány, megbetegszünk. A kollagén termelődés lelassul a kor előre haladtával. A lassulási folyamat 20 éves kor után kezdődik, majd a 30-40. életkorra lecsökken, és szinte teljesen leáll az 50-60. évre.